El Plenari de fi de curs del Consell dels Infants de Badalona (CIB) es fa el dimecres 5 de juny, a les 17.30 fins a les 19 h,  al Museu de Badalona.

Aquest és l’ordre del dia: 1. Benvinguda. Recordem la cercavila del Dimoni del CIB i les Festes de Maig!2. La millora dels patis de les escoles.Presentem l’Informe del CIB “Els patis que volem!” a la regidora d’Educació, amb idees i propostes per millorar els patis de les escoles.https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/CIB-Presentacio-Trobada-8-5-24.pdf (veure diapos 15 a 33)-Mirem i recollim les maquetes, fetes a cada centre, dels Patis que volem! (s’exposen del 29 de maig al 4 de juny a la Casa de la Vila, veure cartell adjunt).3. CIB 2004-2024. Acordem la proposta d’activitats per celebrar el vintè aniversari del CIB.Valoració i resposta de la regidora d’Educació a les propostes del CIB sobre el programa d’activitats de juny a desembre de 2024 (veure document adjunt).4. Avaluació del CIB curs 23-24.Recordem totes les activitats fetes, com ens hem organitzat aquest curs i valorem-ho per seguir millorant.5. Informacions, activitats i comiat.– CNIAC i TIAB.– Eleccions al Parlament Europeu, 9 de juny.– Estiu 2024.– Altres activitats.

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies