Nova Trobada del CIB


La propera Trobada del Consell dels Infants de Badalona (CIB) es farà el dimecres 13 de març, de 17.30 a19 h, al Centre Cívic La Salut.Ordre del dia:1. Benvinguda i valoració de:
  1. El Carnaval
   BDimoni 2024. Composició del Jurat que l’ha elegit.2. La millora dels patis de les escoles.Seguim treballant en relació a l’encàrrec rebut de la regidora d’Educació. Respostes a aquest formulari, abans del 12 de març, per part de cada grup classe/lleure amb representació al CIB:https://docs.google.com/forms/d/15SK9FiVhulit4mCz51hed3tNzcBI8wQ850OAcYI3dKM/editA la Trobada us facilitarem dues bases de cartró per fer la maqueta “El patis que volem”, que caldrà portar acabades a la Trobada del 8 de maig. 3. CIB 2004-2024. Què podríem fer per celebrar a tota la ciutat el vintè aniversari del CIB?Seguim treballant sobre el programa d’activitats de juny a desembre de 2024. Propostes i idees del 69 representants que van venir a la Trobada del 24 de gener: https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/20-anys-Propostes-Trobada-CIB-24-gener.pdfRespostes al formulari, abans del 12 de març, per part de cada grup classe/lleure amb representació al CIB: https://forms.gle/CPPcfRSdztNJhZXp94. Informacions i activitats dels centres del CIB i de la ciutat.– CNIAC i TIAB.– Dia de Europa, 9 de maig.– Preparació de les Festes de Maig 2024.– Altres activitats.Confirmeu-nos, si us plau, des de cada escola/centre l’assistència dels vostres representants, al més aviat possible.Gràcies

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies