Bones Festes!

Les noies i nois representants de les 42 escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants de Badalona us desitgem bones festes amb aquesta imatge del darrer Plenari del CIB.Aquests dies podeu llegir la Carta del CIB als Reis d’Orient, amb els desitjos que han pensat nenes i nens representants de diferents centres del CIB. https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/CIB-Carta-als-Reis-dOrient-desembre-23.pdf“Volem que s’acabin les guerres. No a les guerres! Volem que hi hagi igualtat, pau i justícia a tot el món, i jugar!”Podeu veure també el Calendari 2024 del CIB….l’any del seu vintè aniversari! ;- )  https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/CIB-CALENDARI-2024.pdfLa propera Trobada del CIB es farà el dimecres 24 de gener, a les 17.30 h, al Centre Cívic La Salut.Escoles i centres socioeducatius del CIB, curs 2023-24:Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalona Port, Baldiri Reixac, Baldomer Solà, Betúlia, Can Barriga, Casal dels Infants ASB, Centre La Brúixola-Fundació Espai Natura i Joventut, Centre Obert Llefià-ISOM, Centre Sant Jaume-Fundació Carles Blanch, Fundació Ateneu Sant Roc, Fundació Germina, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Boada, Josep Carner, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant, Llorens Artigas, M. D. de la Salut, M. D. de l’Assumpció, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Minguella, NJ Praga, Pere de Tera, Planas i Casals, Rafael Alberti, Ramiro de Maeztu, Salesians Badalona, Salvador Espriu, Sant Andreu, Santíssima Trinitat, Sant Jordi i Ventós Mir.

Bones festes i bon any a tothom!

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies