EL CIB amb el Dia dels Drets dels Infants

El dilluns 20 de novembre, a la plaça de la Vila, es van exposar els 162 cartells sobre els Drets dels Infants que s’havien fet als centres del CIB. L’exposició va estar oberta 8.30 a 20 h, la va veure molta gent i va agradar molt.Aquí es poden veure tots els cartells i unes imatges de l’exposició:A les 6 de la tarda, una quinzena de representants van llegir el Manifest del CNIAC i del CIB i van cantar i ballar la cançó dels Drets dels Infants. L’alcalde i la regidora d’Educació van escoltar-nos i a l’acabar, van felicitar a tots els infants del CIB que es preocupen per millorar la ciutat i fan propostes i demandes en relació als drets infants de Badalona i d’arreu del món.Manifest: https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/Manifest-CNIAC-i-CIB-Dia-dels-Drets-dels-Infants-20-nov-2023.pdfCançó: https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2016/11/Canc%CC%A7o%CC%81-Els-drets-dels-infants-coreo-i-lletra.mp4Aquí es pot veure la noticia de BDN Notícies de Tv Badalona (minut 17.16 a 18.45)

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies