Plenari del CIB

El proper Plenari del Consell dels Infants de Badalona, es fa el dimecres 15 de novembre, de 17.30 a 19 h, al Museu de Badalona.Aquest és l’ordre del dia:1. Benvinguda. Qui som?2. Informe del CIB Infància i ciutat 2023, Badalona com la veiem i com la volem!Resposta del Govern municipal a les preguntes i propostes dels nens i nenes de les escoles i centres socioeducatius del CIB presentades en el Plenari del 7 de juny.3. Organització de la 4a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona (DDIB)Programa d’activitats de la 4a Setmana dels DDIB (del 15 al 24 de novembre), organitzada pel CIB i per la TIAB.El Dia dels Drets dels Infants, dilluns 20 de novembre, a la pl. de la Vila:-Exposició de cartells del CIB, de 8.30 a 20 h.Recordeu…sobre algun o diversos Drets dels Infantshttps://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/Convencio-DI_9-11-1.pdfo sobre alguna persona i/o entitat que els defensa arreu del món:https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/En-defensa-dels-Drets-dels-Infants-CIB-TIAB-nov-23.pdfAl blog del CIB, hi ha més coses sobre els Drets dels Infants:
-Lectura del Manifest del CNIAC & CIB, cançó i ball dels Drets dels Infants, de 18 a 19 h.
4. Acordem el Pla d’acció del CIB i l’organització del curs 2023-24.– Valoració de l’encàrrec de la regidora d’Educació per treballar, aquest curs, sobre com es poden millorar els patis de les escoles, de febrer a maig.– El 2n Congrés dels Infants i els Adolescents de Catalunya «Violència contra la infància i l’adolescència», 18 de novembre a l’Hospitalet.– El CIB amb el Gran Recapte i amb la Marató de Tv3 2023.– La carta del CIB als reis d’Orient.5. Informacions i activitats dels centres del CIB i de la ciutat.– Les Festes de Nadal, el Campament i la Cavalcada de Reis.– Altres activitats.6. Comiat.

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies