Plenari del CIB

El proper Plenari de nenes i nens representants del CIB es farà el dimecres 7 de juny, a les 17.30 h, fins les 19 h, al Museu.Aquest és l’ordre del dia del Plenari:1. Benvinguda. Com han anat les Festes de Maig?– Què hem fet aquest curs en el CIB? Cóm ho hem fet? Què ens ha semblat?– Quines propostes de millora o de noves activitats volem fer el proper curs?2. Informe del CIB Infància i ciutat 2023. En el marc del projecte “Badalona, com la veiem i com la volem!” presentem les preguntes i les propostes dels nens i nenes de les escoles i centres socioeducatius del CIB a representants de les formacions polítiques que han obtingut un/a o més d’un/a regidor/a a les eleccions municipals del 28 de maig.3. Informacions del CNIAC i de la TIAB.4. Calendari de Trobades del CIB (curs 23-24) i 4a Setmana dels Drets dels Infants (novembre de 2023). Idees i propostes.6. Altres informacions, calendari d’activitats i comiat.– Estiu 2023. Programa de Casals i activitats d’estiu organitzades per entitats socioeducatives i esportives, escoles, AFA/AMPAs i serveis municipals.– Comiat!

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies