El Consell dels Infants gaudeix de la diada de Sant Jordi

El passat diumenge 23, els joves membres del consell van portar a terme diferents activitats en el marc del Dia del Llibre i la Rosa
En Lucas, la Lucia, la Martina, la Baia, en Yago i la Martina van ser els representants del Consell dels Infants a la diada de Sant Jordi. En concret, el consell va organitzar una petita paradeta a la Fira de Sant Jordi de Badalona on, entre altres activitats, van poder distribuir tríptics i explicar el funcionament del Consell dels Infants.A més a més, també va convidar als assistents a dur a terme activitats de caràcter creatiu com ara dibuixar el contorn de les mans, jugar amb un puzzle de Badalona o entregar mostres del poema “Podries?” de l’autora Joana Raspall.La paredeta del CIB va causar sensació entre els més joves de la Fira de Sant Jordi que, ràpidament, van voler sumar-se a les activitats que proposaven a la vegada que divulgaven els seus objectius.

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies