El Dimoni 2023

La Baia, la Laia i en Ferran van ser els tres representants del CIB que van formar part del jurat que ha elegit el disseny del Dimoni que cremarà la nit del 10 de maig. Abans de veure tots els projectes, en Gorka i en Ramon de los Heros van explicar a tot el jurat algunes coses referents a la història i característiques dels Dimonis fets fins ara i també sobre el seu format i procés de construcció.Aquest és el Dimoni, dibuixat per la badalonina Àgata Gil, moltes felicitats!El dia 3 de maig, portarem el Dimoni del CIB al costat d’aquest, amb els rètols de les coses que no volem que existeixin ni a Badalona ni arreu del món.Més informació http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=497#wlp_contingut_estatic

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies