Plenari del CIB

Aquest és l’ordre del dia del Plenari del CIB que es farà el proper dimecres, 9 de juny, de 17:30 a 19 hores al Teatre Margarida Xirgu:

1. Benvinguda. Què hem fet aquest curs? Cóm ho hem fet? Què ens ha semblat? Quines propostes de millora o de noves activitats es podrien fer a partir del proper curs? Penseu-hi una mica, en parlarem.

2. Informacions del CNIAC i de la TIAB. El CNIAC ha convocat el 2n Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència per a una persona o entitat que aquest curs, o be per la seva trajectòria, hagi destacat en la defensa i promoció dels Drets dels Infants, aquí o arreu del món. El curs passat el CNIAC el va atorgar al Club Super 3. Aquest any cada consell pot fer una proposta. Penseu-hi, al Plenari les podreu explicar totes per poder acordar la que el CIB farà al CNIAC.

De la TIAB s’informarà del projecte Baròmetre dels Drets dels Infants. Aviat, més novetats!

3. Setmana dels Drets dels Infants (novembre de 2021). Cal decidir si el CIB vol que es torni a organitzar i si participarà en la seva preparació. En parleu a cada centre i al Plenari es podrà acordar el què.

4. Presentació de l’Informe del CIB sobre l’Emergència climàtica. Si encara no ho heu pogut fer, fins dv 28 encara podeu fer les vostres aportacions a través de: https://forms.gle/6UnLGhQYD6MEaKHL7 (no cal emplenar tots els punts). Recordeu…fins diumenge 13 podeu anar a veure l’exposició dels murals del CIB al CC Màgic Badalona.

5. Estiu amb tu 2021. Informació del Programa de Casals i activitats d’estiu organitzades per entitats socioeducatives i esportives, escoles, AMPAs i diferents serveis municipals.

6. Altres informacions, calendari d’activitats i….. comiat especial! ;- )

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies