Exposició Art de proximitat

La Fundació Salut Alta ha organitzat l’exposició Art de proximitat – Vivències d’un confinament que es pot visitar a la NAU 3 del Centre Cultural L’Escorxador. A l’exposició es mostren un vintena d’obres artístiques col·lectives fetes pels nois i noies de l’entitat utilitzant la pintura, l’art tèxtil, la fotografia i el collage, que expressen emocions, idees i situacions viscudes pels infants, els joves i les famílies del barri de La Salut. Del 12 al 16 d’abril es fan visites guiades pels propis autors i autores en la quals s’explica el procés creatiu i reflexiu que han realitzat.

Més informació a https://www.fundaciosalutalta.org/artdeproximitat

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies