Fetes les primeres conferències del meteoròleg badaloní Tomàs Molina

Sota el títol “El temps al 2030”, el meteoròleg badaloní Tomàs Molina ha fet, aquest dimarts 25 de febrer, les dues primeres sessions de les xerrades adreçades a gairebé un miler de nois i noies de 5è i 6è de primària d’escoles vinculades al Consell dels Infants de Badalona. Precisament el futur del temps al planeta Terra és un dels temes de treball escollits aquest curs pel Consell dels Infants de Badalona.

Les converses es van dur a terme en un torn matinal i un de vespre al Teatre Principal (carrer de Francesc Layret, 41), i el dimarts 31 de març es faran a les 9.30 i a les 11 hores al Teatre Zorrilla (carrer del Canonge Baranera, 17).

 

 

Aquestes xerrades s’integren en el conjunt d’activitats que s’aniran fent a les trenta-cinc escoles i centres socioeducatius vinculats al Consell dels Infants al llarg del curs.

En aquest sentit s’ha elaborat una guia de recursos educatius en la qual hi ha col·laborat el Departament de Medi Ambient, l’Escola de Natura i l’Escola del Mar del Servei de Medi Ambient, la Xarxa de Biblioteques Municipals, la secretaria tècnica del Consell dels Infants i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona així com el Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat de Catalunya. Aquesta guia i altres documents es poden consultar a la web: https://consellinfantsbadalona.cat/documents/emergencia-climatica/ i per a més informació: https://consellinfantsbadalona.cat/

          

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies