Tot a punt per a la Setmana dels Drets dels Infants

QUÈ ÉS LA SETMANA DELS DRETS DELS INFANTS?

AMPA Escola Bufalà, AV de Bufalà, AV del Centre, Badalona Batec FAMPAS, Badalona Comunicació (Televisió de Badalona, Ràdio Ciutat i FILMETS Badalona Film Festival), Badalona Cultura, Ballet Silvia Pallisera, Les bèsties i diables de La Salut, Castellers de Badalona, Centre Sant Jaume – Fundació Carles Blanch, Club d’Escacs Badalona, Club de Bitlles Catalanes Termites Llefià de Badalona, Club social El Badiu, Colla de Geganters de Badalona, Colla de Geganters de l’escola Jungfrau, Colla de Geganters Maristes, Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona, Conservatori Professional de Música de Badalona, Escoles i Centres socioeducatius del Consell dels Infants de Badalona, FAMPAS, Festa del Dibuix/La casa de la lluna i el sol, Grups de gimnàstica de persones grans, Grups de treball de mestres d’Educació Física i de Música, Guàrdia Urbana (educació viària), Jugateca Ambiental, PDC La Salut-Llefià, PDC Pomar-Morera, Punt Òmnia, Rugby Club Badalona, Serveis de Cultura, d’Educació, de Feminismes, de Gent Gran (Gimnàstica) i de Salut de l’Ajuntament de Badalona, Taula d’Infància i Adolescència de Badalona, Welcome School, Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona.

Amb la «Setmana dels Drets dels Infants a Badalona» es vol commemorar el 60è aniversari de la Declaració i el 30è aniversari de la Convenció de l’ONU sobre els Drets dels Infants. Aquest any també coincideix que el CIB celebra els 15 anys de la seva posada en marxa. En aquest sentit, els infants dels centres que formen part del Consell han pensat i proposat un seguit d’activitats, bona part d’elles, relacionades amb la difusió dels drets dels infants. Per altra banda, la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) celebra aquest mes de novembre el 3r any de la seva constitució formal.  L’objectiu d’aquests dies és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva. 

Des del Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) us animem a participar-hi i us demanem, també, que feu extensiva aquesta informació als infants, als adolescents, a les famílies i a les entitats amb les qual esteu més directament vinculades per tal que arribi arreu i tothom que vulgui pugui participar en les activitats programades i, especialment, a la Festa del dia 24. En el programes “360” i “Badalona Matí”, de Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat respectivament, nens i nenes de diferents escoles han parlat sobre la Setmana :

-“Badalona Matí” del 19 de novembre(entre 30’02” i 45’23”): https://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/Tertulia-Badalona-matí-19-11-19.mp3

-“Badalona 360 del 18 de novembre” (entre 12’10” i 25′): http://bdncom.alacarta.cat/badalona-tres60/capitol/18-de-novembre-de-2019-tres60

 

D’altra banda, adjuntem el programa d’activitats programades pels dies de la Setmana:

PROGRAMA

DILLUNS 18
Murals dels Drets dels Infants a suports publicitàris de la ciutat (MUPIS)

DIMARTS 19
A les 10:30 h, tertúlia a Ràdio Ciutat de Badalona
A les 17:30 h, conte i jocs a l’AV de Bufalà

DIMECRES 20. DIA DELS DRETS DELS INFANTS
Durant tot el dia, cançó dels Drets dels Infants a les escoles i centres socioeducatius
A les 9.30 i a les 11 h, teatre per a ESO: 3, 2, 1…Zero contra les violències de gènere, amb la Cia La Jarra Azul,
al Teatre Blas Infante
A les 18 h, lectura del Manifest i murals del Consell dels Infants de Badalona (CIB), a la plaça de la Vila
A les 18 h, Hora del conte: Tinc dret a ser nen i taller: Els drets dels Infants, a les biblioteques municipals
A les 18 h, Contes del món amb Rah-mon Roma, a la Biblioteca de Pomar

DIJOUS 21
A les 9.30 i a les 11 h, teatre per a ESO al Teatre Blas Infante
A les 17.30 h, taula rodona: conversem amb joves que migren sols. “Infants i joves de tota MENA, tots tenen drets!”,
a l’Espai Betúlia

DIVENDRES 22
A les 9.30 i a les 11 h, joc literari, al Casal Cívic de Pomar

DIUMENGE 24
D’11 a 14 h, la Festa dels Drets dels Infants i dels 15 anys del CIB, a la plaça Pompeu Fabra
A les 17 h, espectacle familiar: Tomàquets que s’estomaquen de la Cía Patawa, a la plaça Roja
A les 18 h, teatre familiar: A taula! de la Cia Peus de porc, al Teatre Blas Infante

I DURANT LA SETMANA….
Programació especial de Televisió de Badalona i moltes activitats a les escoles, als centres socioeducatius
i a les entitats de la ciutat!

 

A continuació adjuntem els dos cartells promocionals de la setmana:

Cartell Festa dels Drets dels Infants

Cartell Setmana Drets dels Infants

 

 

 

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies