Fase 2 del projecte “Cerles de coneixement”

A partir de la fase 2 del Projecte “Cercles de coneixement” que estem desenvolupant des de la TIAB, el nostre objectiu era incorporar la mirada i la veu dels infants, adolescents i famílies en el procés de coneixement de la seva realitat i necessitats, així com la valoració que fan dels suports que reben.

En total hem rebut 1.582 aportacions, generades a partir de la realització de les activitats didàctiques que us vam proposar i que han estat promogudes des de 40 serveis i entitats de diferents àmbits, tots ells membres de la Taula. A tots els participants, us reiterem una vegada més el nostre agraïment.

Desprès de tot el treball de sistematització del conjunt de material recollit que hem realitzat des de la comissió tècnica de la TIAB, hem elaborat aquests dos documents que ara compartim amb vosaltres

TIAB doc.1

TIAB doc.2

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies