La Cercavila del Dimoni del CIB

La Trobada del CIB del dimecres 2 de maig va acabar amb la cercavila del Dimoni del CIB, fet pel alumnes de l’escola Can Barriga. En aquest dimoni gegant, els representants del CIB van enganxar els rètols de les coses que no volen que existeixin ni a Badalona ni arreu del món.

L’endemà, el Dimoni del CIB va ser present també a la Festa del Dimoni a l’escola que organitza el Servei de Cultura. Va ser molt divertit!

Moltes felicitats al nois i noies de l’escola Miguel Hernández que van guanyar el premi amb el seu Dimoni Micaquer…i també a tothom que va participar en aquesta festa tan bonica de la ciutat de Badalona!

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies