El CIB a la Fira de S. Jordi 2017

El diumenge 23 d’abril, pel matí, la Fira de Sant Jordi va comptar novament amb una carpa del CIB. La Carla i en Rubén van ser els dos representants que van poder ser-hi aquest dia i van explicar a tothom que és el CIB i com va el projecte WHY.

173 nens i nenes que han passat per la fira han dibuixat la seva mà ben oberta, com les que hi ha en el logo del CIB i l’han penjat al costat del poema Podries de Joana Raspall que diu… ”per tot això pensa que importa tenir les mans ben obertes i ajudar qui ve fugint de la guerra”. D’aquesta manera, els més grans, han expressat també el seu desacord amb la situació de guerra i de desprotecció que viuen molts infants d’arreu del món, i que cal acollir a les persones que cerquen refugi.

Al matí va venir la coral de les escoles Artur Martorell i Jungfrau i ens van cantar una cançó molt bonica, gràcies!

El diumenge 7 de maig, també hi podrà haver una carpa del CIB en la Fira d’Artesania i entitats de Sant Roc, que ningú se la perdi!

 

CIB FSJ 17 carrer 2 CIB FSJ 17 carrer CIB FSJ 17 CiR CIB FSJ 17 mans CIB FSJ 17 detall mà CIb FSJ 17 1es mans mural CIB FSJ 17 RC i mans CIB FSJ 17 mural 2 CIB FSJ 17 mural 1 S_JORDI CIB FSJ 17 COR AMiJ CIB FSJ 17 CIB a coral

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies