El CIB tria el mocador de les Festes de Maig

Els nens i les nenes del CIB han decidit el color del mocador de les Festes de Maig 2017, una responsabilitat que no havien tingut fins ara. El procés va succeir a la darrera trobada del CIB, s’hi van presentar tres propostes suggerides des de la Comissió de Festes i es va realitzar una votació per a que cada representant pogués escollir un dels dissenys. Aquesta votació, però, fou secreta i el seu resultat no s’ha donat a conèixer fins ara quan, per mitjà d’un acte públic sobre les Festes de Maig, s’ha anunciat el seu cartell i el mocador de color… VERD!

mocador festes maig 2017

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies