Un llibre molt important parla del CIB i de…

Des de la Recerca “Els Consells d’Infants. Noves formes de participació política i cívica dels nens i nenes de Catalunya” s’ha promogut l’edició del llibre Infància i Participació Política, fet amb la col·laboració d’una cinquantena de municipis d’arreu de Catalunya, entre ells Badalona, compromesos amb la participació infantil.

El llibre recull experiències de diferents Consells d’Infants i Adolescents de Catalunya, incloent el CIB (pàg. 20). En ell trobareu les seves característiques, la descripció d’accions rellevants i la veu dels diferents agents implicats (infants, tècnics-dinamitzadors i polítics).

Ana M. Novella i Asun Llena, de l’equip de Recerca, ens diuen “pensem que aquest es un llibre útil i pràctic, basat en experiències reals que pot ajudar a tècnics, a polítics i a persones implicades en la participació infantil, a trobar eines de dinamització per promoure encara més els Consells d’Infants i Adolescents”.

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies