El Dimoni del CIB ja és a la platja!

El dimecres 4 a la tarda els nois i noies del CIB varem portar el Dimoni que van fer els nois i noies de l’escola Can Barriga a la platja. En el dimoni vam enganxar les paraules de les coses que no ens agrada que existeixin a Badalona ni arreu del món, com la injustícia, la guerra, la fam, la violència, el maltractament a persones i animals, l’atur, etc.

El dijous al matí, en la Festa del Dimoni, la cantant del grup d’animació ha presentat el Dimoni del CIB i ha dit aquestes paraules:

“Heu vist que hi ha molts dimonis al costat de la Dimonieta, i encara n’hi haurà molts més! Us volem presentar ara el Dimoni que van portar ahir a la tarda els nois i noies del Consell dels Infants de Badalona…, és aquest!

És un dimoni que van construir els nois i noies de l’escola Can Barriga i on totes les nenes i els nens de les escoles i dels centres que formen part del Consell van enganxar les paraules del que no volen que existeixi ni a Badalona, ni arreu del món!…com per exemple: la guerra, la fam, la injustícia!….

Tot això és el que volen cremar amb el dimoni del Consell dels Infants, els nois i noies d’aquests centres: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Fundació Carles Blanch-Centre San Jaume, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Jungfrau, López Torrejón, Llibertat, Llorens Artigas, M. D. de l’Assumpció, Margarida Xirgu, Planas i Casals i Progrés.

Els nois i noies del Consell també saben, com vosaltres, que no n’hi ha prou amb cremar tot això i que cal treballar per a que la justícia i els drets humans siguin una realitat arreu del món! I que continuï ara la Festa del Dimoni a l’escola!”

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies