La festa dels Drets del Infants

A la Fundació Salut Alta hem tornat a fer activitats obertes a tots els infants del barri de La Salut. El divendres 12 de febrer, per la tarda, vam estar a la Plaça Antonio Machado amb jocs infantils que havien preparat el adolescents de la Fundació. Durant el primer trimestre ja vam fer una activitat semblant per celebrar el Dia dels Drets dels Infants. La Miriam, representant de la Fundació en el CIB, ens ho explica:

Fa uns dies vam fer una festa per celebrar el dia dels Drets dels Infants. Va ser molt divertida perquè van fer moltes activitats, com jocs tradicionals, pintar, xapes… fins i tot va venir l’alcaldessa i van participar els educadors i educadores, els voluntaris i voluntàries i els de secundària, que van estar posant la música.

Va ser mooooooolt divertit!

Informa: Miriam El Arabi

Fundació Salut Alta

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies