Drets dels Infants

En el darrer Plenari del CIB celebrat el dimecres 11 de novembre, presidit per l’alcaldessa i la regidora de Badalona Educadora, un dels punts de l’ordre del dia era sobre els Drets dels Infants i la celebració del 20 de novembre.

Carme Solé Vendrell, il·lustradora i pintora, va venir a presentar-nos el projecte Why?  que ja coneixíem de l’any passat. Ens va cedir una de les seves pintures amb cares de nens i nenes tristos a causa de les guerres i la violència, per a que es pugui penjar a l’Ajuntament el dia 20 i pugui anar passant després per tots els centres del CIB i de la ciutat que vulguin.

 En el Plenari també es va informar de les propostes que havien fet molts Consells d’Infants de municipis d’arreu de Catalunya en relació a la celebració del Dia dels Drets dels Infants al Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC). Aquest és el manifest  fet pel nois i noies del CNIAC en relació a l Dia dels Drets del Infants.

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies