Dia de la Mediterrània

Al llarg d’aquest darrer mes els alumnes del meu col·legi hem fet dues coses per celebrar el dia de la Mediterrània.

Hem anat a la platja a netejar la brutícia que la gent hi llença, dins d’una activitat que es deia “Clean Up the Med”. Primer ens vam reunir amb els monitors, que eren nois i noies de primer de batxillerat, que ja van fer aquesta activitat quan anaven a sisè. Ens vam presentar i vam fer broma però després vam començar a treballar en uns dossiers amb activitats, com de respondre preguntes de com llencem la brutícia, de què llences i què no pel vàter…

Clean Up the Med

Aleshores ens vam dividir en grups, per classes i dintre de les classes, per grups de treball cooperatiu. Quan vam acabar de recollir-ho tot vam fer un recompte i ho vam classificar. Déu n’hi do la de brutícia que es pot arribar a trobar a la platja!

També vam fer un vídeo, que es va gravar al llarg de diferents dies al col·legi, que consistia en que els nens de l’escola, des del parvulari fins a l’ESO, es passaven una bola del món, amb dibuixos que feien referència a actituds bones i dolentes pel que fa a la cura de l’entorn. Jo encara no he vist el vídeo final, però estic segur que haurà quedat força bé i que si el veieu us agradarà força.

I ja no tinc res més que explicar-vos i m’acomiado de vosaltres fins que ens veiem a la propera reunió.

Una forta abraçada a tots.

Informa: Álex Sánchez Gil

Col·legi Badalonès

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies