Plenari del CIB

Plenari CIB 3.6.2015

El dimecres 3 de juny, a les 18 h, al Museu, es farà el Plenari de fi de curs del CIB.

En aquest Plenari, obert a tothom, es farà un balanç del treball fet aquest curs, un debat sobre Infància i Ciutat 2015-2019, amb les formacions polítiques que hauran obtingut un o més regidors/es a les eleccions del 24 de maig, una cantada de corals escolars, algunes intervencions per recordar el passat del consell i alguna sorpresa més… com a cloenda de la celebració del 10è aniversari de la constitució del CIB.

Us hi esperem!

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies