El dia de Sant Jordi

Sant Jordi

El 23 d’abril, al nostre col·legi, vam celebrar una festa. Cada nen o nena del col·legi des de 3r va fer una petita història que s’havia d’inventar. Una en català i una altra en castellà. De cada curs s’elegien tres contes de castellà i tres de català, aquests tenien premi i diploma (jo vaig quedar 3r!). També hi va haver un concurs d’anglès.

Rosetes

També vam fer unes rosetes per vendre-les. Van passar els alumnes de batxillerat per les classes a vendre rosetes a un euro, i també a recepció venien rosetes. Un grup d’alumnes les van anar venent pels carrers de Badalona. Aquest any els diners guanyats es van entregar a la campanya STOP EBOLA de Metges Sense Fronteres.

Informa: Álex Sánchez Gil

Col·legi Badalonès

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies