Mercat solidari i Dia de la Mediterrània

mar Mediterrani BadalonaAl col·legi Badalonès hem fet aquestes dues activitats:

• El divendres 27 de març vàrem fer un mercat solidari a la Plaça del Gas en el qual tots els alumnes podien portar joguines, llibres, i moltes coses més, perquè després uns altres alumnes les compressin per recaptar diners per a una bona causa. Va ser molt bonic veure als nens més petits comprant coses que van utilitzar els seus companys.

• Aquest mes s’ha celebrat el Dia de la Mediterrània. Ens ho vam passar molt bé. Per a cada curs hi havia un mural fet pels nens d’aquell mateix curs amb dibuixos, fotos de peixos, però tot relacionat amb el mar Mediterrani.

Durant uns dies a l’hora d’entrar hi havia música, cançons sobre el Mare Nostrum. I finalment el Dia de la Mediterrània, els nens del club de lectura del col·legi, van anar classe per classe llegint fragments d’un llibre relacionat amb el mar Mediterrani.

Informa: Álex Sánchez Gil
Col·legi Badalonès

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies