El CIB comença un nou curs!

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) ha iniciat el seu funcionament amb la participació de 12 escoles i centres educatius. Ara s’està organitzant la vinculació del CIB en el Consell nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) que es constituirà el 20 de novembre. El dia 15 d’octubre es va fer una primera Trobada dels representants del CIB i el 12 de novembre celebra un Plenari en el qual s’aprovarà el Pla d’acció 2014-2015.

Aquest curs el CIB celebrarà el 10è aniversari de la seva constitució (2004-2014).

Representants CIB curs 2014-2015

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies