Exposició

Aquest any, les nenes i els nens dels centres que formen part del Consell dels Infants de Badalona (CIB), van acordar treballar, especialment, sobre l’emergència climàtica. Del 26 de maig al 13 de juny es podrà visitar l’exposició de murals que han fet a l’entorn d’aquest tema, al Centre Comercial Màgic Badalona. A l’exposició també hi haurà informació de projectes promoguts per l’escola Joan Coret, l’Institut escola Badalona i la Xarxa d’escoles per a la Sostenibilitat de Badalona. L’exposició s’inaugura el dimecres 26 de maig, a les 18 h.

Expo Murals CIB Emergència climàtica 2021

CIB Expo Emergència climàtica 2021 CCMB A3

Potser et pot interessar...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies