Trobada del CIB

El dimecres 14 d’octubre es farà, de forma telemàtica, la propera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants.

Per facilitar la connexió, es farà la mateixa sessió en 2 horaris diferents: a les 12 h, des de l’escola o a les 17.30 h, des del centre socioeducatiu o des de casa. Aquest és l’ordre del dia de la Trobada:

 

1. Parlem del Consell i de les funcions dels nois i noies representants.

– Revisió dels fulls de dades dels centres i de les autoritzacions familiars.

 

2. Comencem a pensar i a preparar el Plenari del 12 de novembre i les activitats d’aquest curs.

– Com ens organitzem i com i on farem les reunions?
– Situació dels espais de joc de la ciutat i de la resposta de l’Ajuntament a l’Informe amb propostes del CIB.     

– El blog del CIB

 

 

3. El Dia dels Drets dels Infants a Badalona.

– Els Drets dels Infants, que en pensem?
– Dia dels Drets dels Infants, 20 de novembre. Què podriem fer aquest any?
– L’acte i el Manifest dels Drets dels Infants (19 de novembre).

 

4. Cada centre ens ha d’enviar abans del 14 d’octubre el formulari d’inscripció de centre adjunt (CIB Dades centres) i el formulari de cada nena o nen representant (CIB Autorització) . No cal emplenar ni enviar el formulari des nens/es substituts. Si algun centre no ha pogut acabar el procés d’elecció de representants abans del 14 d’octubre, podran venir a la Trobada 2 o 3 portanveus.

Al formulari Dades centres cal indicar el nom i correu de contacte d’una persona, però si voleu que la info del CIB arribi també a altres persones, tutors/es, educadors/es, equip directiu, etc, ho afegiu i ens ho comuniqueu.
 
5.  Està previst fer la Trobada telemàtica del dc 14 d’octubre via: https://meet.jit.si/ConselldelsInfantsdeBDN
Per facilitar la connexió de totes les nenes i nens representants es farà la mateixa sessió en 2 horaris diferents: a les 12 h, des de l’escola o a les 17.30 h, des del centre socioeducatiu o des de casa.
Si algun/a representant no té possibilitat d’accedir-hi per algun motiu, ens ho comuniqueu i mirarem de quina manera podria facilitar-se la seva participació.
 
6. A primers d’octubre rebreu la convocatòria i ordre del dia de la Trobada del 14 d’octubre. Caldrà parlar-ne una mica abans a cada centre amb les nenes i nens representants (encara que sigui mitja hora abans ;- ).
 
7. Uns dies després de cada Trobada rebreu un correu amb un resum i els acords per tal que les representants ho puguin comunicar a la resta dels seus companys i es pugui pensar, parlar i organitzar allò que calgui fer.
 
8. L’activitat que es començarà  a preparar a la Trobada del 14 d’octubre serà la celebració del Dia dels Drets dels Infants (20 de novembre), amb la proposta que a cada centre es treballi sobre els drets i es faci algun mural d’algun d’ells que caldria portar fet al Plenari del 12 de novembre. Temps al temps ;- )
 
9. El tema central d’aquest curs, per acord del Plenari del CIB de juny passat, serà el del Canvi climàtic, per continuar i acabar el treball iniciat el curs passat. Aquest treball es faria entre gener i abril.
 
10. Per qualsevol necessitat, dubte o proposta que tingueu, podeu enviar un correu al CIB o be trucar-me al 93 483 27 75.

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR