CIB curs 2020/21

El dimecres 23 de setembre, de 12.30 a 13.45 h, es farà una reunió telemàtica, informativa i de coordinació del projecte del CIB, amb un/a mestre o educador/a de tots els centres escolars de primària i socioeducatius de la ciutat que ja formen part, o be estan interessats en participar-hi aquest curs.


Aquests són els 35 centres escolars i socioeducatius que, de moment, formen part del CIB:

Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalona Port, Betúlia, Can Barriga, Casal dels Infants ASB, Centre Obert Llefià-ISOM, Centre S. Jaume-Fundació Carles Blanch, Fundació Ateneu S. Roc, Fundació Espai Natura i Joventut, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Carner, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant, Llibertat, Llorens Artigas, M. D. de la Salut, M. D. de l’Assumpció, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Minguella, Pere de Tera, Planas i Casals, Progrés, Rafael Alberti, Santíssima Trinitat i Sant Jordi.

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR