Compte enrere pel començament de la Setmana dels Drets dels Infants

Falten menys de quinze dies pel començament de la Setmana dels Drets dels Infants, que té lloc entre el 18 i el 24 de novembre, i les escoles badalonines ja deixen empremta en diversos punts de la ciutat.

Durant aquests dies i fins l’inici de la Setmana, els nens i nenes  de les 36 escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants de Badalona (CIB)  han elaborat 60 divertits murals que es poden veure en forma de cartells en el mobiliari urbà en diferents localitzacions de Badalona, principalment en pantalles electròniques, Mupis i marquesines.

L’objectiu de la Setmana dels Drets dels Infants és commemorar el 60è aniversari de la Declaració i el 30è aniversari de la Convenció de L’ONU sobre els Drets dels Infants. D’aquesta manera, es busca promoure’n el coneixement i compromís en la defensa dels drets infantils a través de diferents activitats durant la Setmana, així com poder un garantir un esforç col·lectiu per la preservació i l’exercisi dels drets.

A més, el CIB també està de celebració, ja que celebra els 15è aniversari del seu naixement i posada en marxa. És per aquest motiu que els alumnes dels 36 centres que estan representats al CIB tenen en ment un conjunt d’actes relacionats amb l’efemèride.

 

 

 

 

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR