Nova Trobada del CIB

El 24 de gener s’ha fet una Trobada del Consell dels Infants per començar a participar en el procés de reforma dels espais de joc de la ciutat, d’acord amb l’encàrrec que va fer l’alcaldessa en el darrer Plenari, per elegir el color del mocador de les Festes de Maig i per algunes coses més. Podeu mirar aquesta presentació.

El regidor i un tècnic d’Espais Públics i Mobilitat han explicat quins hi ha i com són els espais de joc que s’han de renovar. Una representant de la Cooperativa Col·lectiu punt 6 ha ajudat a pensar a tots els nois i noies representants sobre què voldrien mantenir o canviar de les zones de joc i com podrien participar-hi tots els nois i noies de tots els centres del CIB.

A continuació s’ha elegit el color del mocador…el més votat va ser el de color magenta!l A l’acabar, Enric Magoo, director del  18è Festival Internacional de Màgia memorial Li Chang, ha explicat totes les activitats d’aquest any amb un jocs de mans!

En relació al Projecte WHY? es va fixar el nou calendari per a que la pintura que Carme Solé Vendrell va donar al CIB continuï viatjant per tots els centres del Consell.

La propera Trobada del CIB es farà el dimecres 14 de març.

 

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR