Plenari del CIB

El 15 de desembre hem fet el primer Plenari d’aquest curs. Si voleu saber de què hem parlat i què hem acordat, aquestes son la presentació i l’acta del Plenari. L’alcaldessa i la regidora de Badalona Educadora ens van fer un encàrrec molt important…També va venir al Plenari Carme Solé Vendrell que ens va explicar el projecte WHY? i facilitar una nova pintura amb la cara d’una nena que pateix les conseqüències de la violència i la guerra…aquesta pintura tornarà a visitar cada un dels centres del CIB. Molts representants van portar els murals que hem fet a cada centre del CIB sobre els drets dels infants i que exposarem el dia 20 de novembre a la Pl. de la Vila.

  

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR