Preparant el Plenari

El divendres 10 de novembre, la Gisela i l’Ainara, representants del Centre La Brúixola de la Fundació Espai Natura i Joventut en el Consell dels Infants, van explicar als seus companys i companyes el funcionament del CIB. Els infants i joves quan van acabar de fer les seves activitats de reforç escolar van estar molt atents durant la xerrada de les representants i després van fer un mural dels drets dels infants. Estan molt engrescats amb el Consell i esperen poder participar en nous projectes!

Centre La Brúixola de la Fundació Espai Natura i Joventut

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR