La cercavila del Dimoni del CIB

La Trobada del dimecres 3 de maig va acabar amb la cercavila del Dimoni del CIB. En el gran i divertit Dimoni casa que van fer i portar els nois i noies de l’escola Can Barriga, vam enganxar els rètols de les dues coses que es van acordar a cada centre del CIB que no volem que existeixin ni a Badalona ni arreu del món.

Amb la companyia d’un grup de grallers i de Voluntaris Badalona, més d’un centenar de representants, famílies, educadors i amics vam sortir del CC El Carme fins la Pl. de la Vila, el carrer del Mar i La Rambla, fins al Dimoni de les Festes de Maig.

A l’endemà, el Dimoni del CIB va ser present també en la Festa del Dimoni a l’escola que organitza el Servei de Cultura…i els animadors van explicar perquè i com s’havia fet i va dir, un per un, el nom de tots els centres que formen part del CIB aquest curs.

Atenció!…nois i noies de l’escola Rafael Alberti han començat a gravar i fer un vídeo de la cercavila del Dimoni del CIB…aviat aquí el podrem veure…gràcies!

Ah!..moltes felicitats al nois i noies de l’escola Miguel Hernández que van guanyar el premi amb el seu Dimoni nedador..i també a tothom que va participar!

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR