L’escola Can Barriga amb el projecte WHY?

Després d’estar una setmana a l’escola Les Ciències i una altra a l’Esplai Bon Vent, la pintura de Carme Solé Vendrell ha arribat a la nostra escola. L’hem penjat a la façana del nostre aulari fins el divendres 7 d’abril. Hem tornat a parlar a partir d’un mural que havíem fet sobre el llarg i penós camí dels refugiats fins Europa i del patiment dels nens que viatgen amb les seves famílies. Hem dibuixat, ara, moltes cases amb les portes obertes on poder-los acollir. En el nostre blog ceecanbarriga.blogspot.com hi ha publicat també un vídeo d’aquest mural.

CIB WHY ESC CB 17 2

CIB WHY ESC CB 17 1

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR