El CIB present al Simposi Internacional ‘Infants i Participació Política’

L’Alexandra, de l’escola Progrés, i la Carla, de l’escola López Torrejón, van ser les dues representants del CIB que van assistir al Simposi Internacional “Infants i Participació Política: Els Consells d’Infants” celebrat els dies 13 i 14 de desembre en el CaixaForum de Barcelona. Aquí podeu consultar el Programa.

El dimecres 14 es va fer una taula rodona amb representants polítics de diferents ciutats que va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Badalona i presidenta del CIB.

En aquest Simposi es va presentar el llibre “Infància i Participació Política” d’Anna Maria Novella i Asun Llena, responsables de la recerca de la Universitat de Barcelona sobre Participació Infantil en la qual també hi ha participat el CIB. En aquest llibre hi ha, entre altres informacions, una fitxa sobre el CIB en la qual es pot llegir el text que van fer dos representants del curs passat, la Nadine Coleto i en Marc Solé.

Certificat del participació del CIB

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR