Les escoles de Badalona amb la Marató

La Marató de TV3, enguany en la seva 25a edició i dedicada a la recerca de l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals, ha rebut el recolzament de diferents escoles de Badalona mitjançant la realització de diversos actes solidaris celebrats durant les darreres setmanes.

Un d’aquests centres, l’escola Salvador Espriu, va participar a la Marató programant un acte pel dia 14 de desembre a on els pares i mares van portar pastissos, els nens i nenes de quart van fer llimonada, i els de cinquè i sisè van encarregar-se de la seva venda durant l’hora del berenar. En aquesta galeria podeu comprovar la bona pinta de tot el que s’oferia, una opinió compartida amb el públic assistent perquè es va aconseguir recollir un total de 887,50 euros!

Venda solidària al Salvador Espriu

Venda solidària al Salvador Espriu

Venda solidària al Salvador Espriu

Venda solidària al Salvador Espriu

Una altra d’aquestes escoles, la Garbí Pere Vergés amb una acció promoguda per la Biblioteca, va organitzar una activitat al voltant de l’intercanvi i la venda de llibres. Durant els dies previs a la realització en sí de l’acte, els alumnes van anar contribuint de manera voluntària oferint a l’escola fins a tres llibres per cap. Finalment, el divendres 2 desembre es va exposar tot el recull de llibres amb l’objectiu de poder ser comprats per un preu simbòlic d’1€.

L’èxit va ser absolut! Totes les famílies foren convidades i l’afluència va ser molt gran, i amb l’ajuda dels nois que participaven a l’activitat com a voluntaris, els quals van encarregar-se d’ajudar en el muntatge i cobrament, es va acabar aconseguir vendre molts llibres. Tot l’import recaptat fou enviat a la Marató de TV3.

Venda solidària de llibres al Garbí Pere Vergés

Venda solidària de llibres al Garbí Pere Vergés

Alumnes del Garbí Pere Vergés voluntaris a l'acte

Alumnes del Garbí Pere Vergés voluntaris a l’acte

L’escola Progrés també va afegir-se a la causa de la Marató i per les tardes dels dies 15 i 16 van muntar paradetes amb treballs fets per tots els nens i nenes en tallers de diferents nivells. Els nois i noies de 6è es van ocupar de la seva venda, sent l’aportació voluntària.

Una altre centre que va sumar-se al ritme de la Marató fou l’escola Jungfrau, la qual va preparar múltiples activitats per al dia 16. Podeu llegir com els hi va anar en aquesta redacció preparada pels nois i noies de 5è.

Actes solidàris a la Jungfrau

Actes solidàris a la Jungfrau

Actes solidàris a la Jungfrau

Actes solidàris a la Jungfrau

L’escola Can Barriga també va voler donar el seu suport a la Marató amb un cartell elaborat pels alumnes de secundària a on s’animava a col·laborar per afavorir la investigació de les malalties protagonistes de la present edició i a on també s’explicaven les seves causes i les conseqüències per a les persones que les pateixen.

Confeccionant el cartell per a la Marató

Confeccionant el cartell per a la Marató

Alumnes de Can Barriga amb el cartell

Alumnes de Can Barriga amb el cartell

Esmentem a continuació algunes de les escoles que han realitzat activitats solidàries entorn a la Marató 2016: Badalonès, Betúlia, Garbí Pere Vergés, Gitanjali, Jungfrau, López Torrejón, Minguella, Progrés, Salvador Espriu i Sant Andreu.

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR