Dia dels Drets del Infants

El diumenge 20 de novembre pel matí vam posar una parada del CIB a la Plaça de la Vila. A les 12.30 h, la Maria, en Pau, la Dàmaris, en David i la Carla vam llegir el Manifest en defensa dels Drets dels Infants i els Adolescents que va fer el CNIAC amb la participació dels consells municipals. A l’escola Llevant van preparar un document gràfic per facilitar la comprensió del manifest i també va estar exposat.

En el balcó de l’Ajuntament hi havia penjada la pintura del projecte WHY? que va fer i ens va cedir Carme Solé Vendrell i que està exposant-se durant una setmana en tots els centres del CIB, en defensa dels drets dels infants que pateixen una guerra.

cib-20-n-lectura-manifest-cniac

Lectura del Manifest en defensa dels Drets dels Infants i els Adolescents

cib-20-n-p-vila

Parada del CIB a la Plaça de la Vila

cib-20-n-why-ajuntament

Pintura del projecte WHY? al balcó de l’Ajuntament

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR