El CIB amb els Drets dels Infants

En el Plenari del Consell dels Infants de Badalona (CIB) celebrat dimecres 16 de novembre, es va confirmar que el diumenge 20 de novembre, Dia dels Drets dels Infants, a la Plaça de la Vila, d’11.30 a 13.30 h, hi haurà una taula del CIB en la qual noies i nois del consell farem activitats i mostrarem materials informatius sobre els Drets dels Infants, sobre el projecte WHY? sobre el CNIAC i sobre el CIB.

A les 12.30 h, representants del CIB llegirem el Manifest en defensa dels drets dels Infants i adolescents que ha elaborat el Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) amb la participació de consells municipals d’infants i adolescents d’arreu de Catalunya.

Cartell de l’event (cib-20n-2016-ddi-a3-why)

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR