1a Trobada del CIB d’aquest curs

El dimecres 19 d’octubre hem fet la primera Trobada del CIB d’aquest curs. En formem part més de 50 nois i noies representants d’aquestes 26 escoles i centres socioeducatius: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Can Barriga, Casal dels Infants, Centre Obert Llefià-ISOM, Esplai Bon-Vent, Fundació Ateneu S. Roc*, Fundació Carles Blanch-Centre San Jaume, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant*, Llibertat, Llorens Artigas, M. D. de l’Assumpció, Margarida Xirgu, Planas i Casals, Progrés, Rafael Alberti, Salvador Espriu i S. Trinitat.

 

Ben aviat podreu consultar l’acta amb els acords de la Trobada. El proper Plenari del CIB es farà el 16 de novembre. 

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR