L’escola Arrels Blanquerna amb el projecte WHY?

El projecte WHY? a la nostra escola ha esta molt interessant. Des dels més petits de la llar fins als alumnes que estan a punt d’acabar a 4t ESO han preguntat, s’han interessat i han participat activament en el treball d’aquesta proposta.
La trista cara del petit que tan bé ens ha transmès la Carme Solé Vendrell, el patiment i la pena de milers de nens i nenes que no poden sortir de situacions que la societat, l’economia, la religió,…. han creat sense tenir en compte que els infants també estan implicats en les guerres, els camps de refugiats, la fugida dels territoris en conflicte… són prou motius perquè cadascun de nosaltres prenem consciència de que la nostra realitat no és la realitat que viuen totes les persones del planeta Terra.
Pensem, i també actuem per ajudar la infantesa.
Lluitem pels Drets de tots el nens i nenes del món!

foto inferior

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR