Plenari del CIB del 25 de maig

El dimecres 25 de maig es va fer el darrer Plenari del CIB d’aquest curs. Podeu llegir l’acta . Una cosa interessant són les valoracions de tots els representants, amb propostes que caldrà tenir en compte el curs que ve. Ha estat un curs intens i ple d’activitats, algunes es poden veure en aquesta presentació

La regidora de Badalona Educadora va fer un reconeixement a tots els representants, especialment als que ja no seguiran per edat en el CIB, a les famílies i als mestres i educadores de tots els centres que hi participen actualment. El Plenari va acabar amb un aplaudiment, amb el desig que el proper curs s’incorporin més centres i amb el d’unes vacances i un bon estiu per a tothom!

Plenari CIB 25-5-16

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR