El CIB a ràdiob

El dijous 26 de maig vam anar a la ràdio de Badalona a explicar que fem en el Consell dels Infants de Badalona, què és i perquè ens agrada ser les representants de la nostra escola en el CIB; la Mariona, de l’escola Progrés, la Lucía i l’Alba d’Arrels-Blanquerna som les nenes que vam anar-hi.
Ens van fer diferents preguntes, per exemple: Què vam fer a l’últim Plenari?, aquesta qüestió ens va invitar a parlar de tot el que hem fet durant aquest curs com: parlar sobre les persones amb diversitat funcional, que és el tema que hem escollit per treballar durant aquest curs, i també vam tenir ocasió d’explicar altres activitats com la participació en el dimoni, l’elecció del color del mocador de les Festes de Maig, la importància dels Camins escolars, l’entrevista a l’alcaldessa, la participació en l’intercanvi dels jocs de les Festes de Maig en les Biblioteques de Badalona…
Ha estat una experiència positiva, agradable i constructiva, ens sentim afortunades d’haver viscut aquestes estones gràcies a la nostra participació en el CIB.

Lucía Barrachina i Alba González
Escola Arrels Blanquerna

fotoinferior

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR