L’escola Jungfrau amb el projecte WHY?

El dilluns passat vam penjar la pancarta del WHY? Les escoles de Badalona que participem en el Consell dels Infants, ens hem adherit a la campanya a favor dels drets dels infants i de solidaritat contra el patiment dels nens en les guerres, anomenada  “WHY?”.

El dia 23 ens va arribar la pancarta amb el dibuix de Carme Solé Vendrell que hem penjat a la façana principal de l’escola.

Amb aquesta campanya volem que tothom s’assabenti del que està passant en alguns llocs del món on els nens són explotats, maltractats, esclavitzats, ferits o morts a causa de les guerres o de les lleis que no els protegeixen.

 

Alumnes de 5è B

escola Jungfrau

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR