EL CIB al CEM

El dia 9 de juliol, la Nadine, la Júlia, la Lidia i en Marc van ser els representants del Consell dels Infants a la reunió del Consell Escolar Municipal (CEM) i van exposar el que hi ha escrit en aquest document. Entre altres informacions es va comunicar que el proper curs, de moment, hi haurà dos centres més que formaran part del CIB, les escoles  Margarida Xirgu i Garbí Pere Vergés, benvingudes!

 

També van entregar les preguntes i les propostes sobre Infància i Ciutat a Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona i a Laia Sabater, regidora de Badalona Educadora per al seu coneixement i valoració. A l’acabar la seva intervenció van rebre la felicitació i aplaudiments de les persones que van participar en aquesta sessió del CEM.

 

Bon estiu a tothom i fins setembre!

You may also like...

<

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies.

CERRAR